Video categorieën

Meer over het onderwerp

Fabricage Troldtekt

Maak een tour door onze productie, zie hoe de panelen gemaakt worden, van ruwe materialen tot eindproduct. Bekijk video

Troldtekt video over duurzaamheid

Met de Cradle to Cradle principes als strategisch managementtool is Troldtekt volledig gefocust op duurzaamheid in alle aspecten van de productie. Bekijk video´s.

Troldtekt en akoestiek

Goede akoestiek is belangrijk voor het welzijn thuis, op school en op het werk. Bekijk onze video en leer meer over het belang van akoestiek.

Referenties

Film over Troldtekt akoestische oplossingen en hoe de natuurlijke akoestische panelen kunnen worden gecombineerd met functies zoals ingebouwde luidsprekers en ventilatie. Zie hier meer.

Tips voor montage Troldtekt

Tips voor de montage van Troldtekt panelen. Deze video’s laten je de belangrijkste stappen zien voor montage. Bekijk video’s.

Awards

Film over Troldtekt's wedstrijden en prijzen; "Win een Troldtekt plafond", Wood Wool Award en Troldtekt Award. Bekijk hier meer over de wedstrijden en eerdere winnaars.

Wandpanelen voor goede akoestiek

Troldtekt akoestische panelen zijn de natuurlijke keuze voor wandbekleding als u een uniek ontwerp en een goede akoestiek wilt combineren. Wanneer u kiest voor Troldtekt houtwolcement als wandbekleding voor akoestische regulatie, kunt u ook een look aan de ruimte toevoegen die past bij uw stijl. Lees hier meer.

Multifunctionele plafondpanelen

Het plafond is het grootste aangrenzende oppervlak in de meeste kamers. Het is daarom niet meer dan normaal om de akoestiek aan te passen met behulp van de plafondbekleding.