Wandpanelen voor goede akoestiek

Het muurontwerp heeft een grote invloed op de algehele uitstraling van een kamer. Heeft u overwogen om een wandbekleding te kiezen die de esthetiek en het comfort van de architectuur verbetert?

Troldtekt akoestische panelen zijn de natuurlijke keuze voor één of meer wanden in een ruimte als u een uniek ontwerp en een goede akoestiek wilt combineren.

Wanneer u kiest voor Troldtekt houtwolcement als wandbekleding voor akoestische regulatie, kunt u ook een look aan de ruimte toevoegen die past bij uw stijl.

>> Meer over Troldtekt

6 goede redenen om voor Troldtekt<® wandbekleidung te kiezen

Voorbeelden van hoe anderen hun wand hebben bekleed

Troldtekt rhomb, Wissenberg

Wissenberg

Bij het ontwerpen van de kantoren voor engineering bedrijf Wissenberg in een voormalig industrieel gebouw in Nørrebro, een kosmopolitische wijk van Kopenhagen, was het creëren van openheid en een goede werkomgeving een belangrijk punt. De Rhomb muur bij de trap heeft de akoestiek verbeterd en een sterk verenigend effect toegevoegd.
Troldtekt Acoustic Panels Tingbjerg Library

Tingbjerg Cultureel Centrum

De opening van de bibliotheek / het cultureel centrum van Tingbjerg vormt een gewaagd nieuw aandachtspunt voor de wijk Tingbjerg in het noordwesten van Kopenhagen. Een eenvoudig architectonisch ontwerp nodigt u binnen uit. Bij het betreden van de bibliotheek en het culturele centrum voelt de plaats onmiddellijk als een warme en veilige omgeving.
Akoestische plafonds van Troldtekt in kantoren en commerciële gebouwen

Velux Collection

Het was in de Deense stad Østbirk dat de raamproductie in 1946 werd gestart, en nu kan men hier  het verhaal van VELUX en het pad naar bouwen met meer daglicht en voor een beter binnenklimaat ervaren. De VELUX Collectie in Østbirk is niet alleen zeer informatief, maar ook een esthetische ervaring.
Akoestische plafonds van Troldtekt in kantoren en commerciële gebouwen

Randers Arkitekten

Randers Arkitekten heeft het gebouw waarin het bedrijf is gevestigd getransformeerd van een specifiek commercieel pand tot een mix van kantoren en exclusieve wooneenheden. Het project is sterk gericht op het creëren van groene en duurzame oplossingen, wat ertoe heeft geleid dat het bedrijfspand is geclassificeerd als het eerste Active House architectenbureau in Denemarken.

Eura

Eura ligt in het westen van Finland. Het gebied is één van de belangrijkste plaatsen in Finland op het gebied van prehistorische vondsten en archeologische overblijfselen. Nu heeft de regio ook een nieuw, kleurrijk zwem- en sportcentrum.
Troldtekt Arkivenes Hus Stavanger

Arkivenes Hus

TEASER BESKRIVELSE MANGLER

Ontwerp uw eigen akoestische wand

Kies uw wandtype

Troldtekt wandpanelen geven u de vrijheid om de gewenste oplossing te ontwerpen. Ontdek de mogelijkheden in onze online productconfigurator.

>> Bezoek onze Engelse website voor meer informatie.