Inspiratie

Troldtekt, Frederica Furniture

Op deze pagina vindt u inspiratie voor akoestische oplossingen met Troldtekt.

Lees casestudies over gebouwen met Troldtekt akoestische oplossingen en bekijk video's over akoestiek, duurzaamheid en binnenklimaat. U kunt ook brochures downloaden, die u meenemen op een tour door o.a. privéwoningen, restaurants, scholen en kantoren.

Geniet van deze inspirerende tour!

Referenties

In onze galerij vindt u een grote verscheidenheid aan internationale bouwprojecten en een combinatie van geweldige architectuur en goede akoestiek.

In onze casestudies delen bouwers en architecten hun ervaringen en resultaten van de samenwerking met Troldtekt.

Troldtekt, References
Troldtekt, References

Troldtekt Film

Hier vindt u een serie video's over akoestiek, duurzaamheid en binnenklimaat.

Hoor wat gezinnen te vertellen hebben over de akoestiek in hun huis vóór en na het installeren van Troldtekt akoestische panelen, en bekijk interviews met Deense architect Mikkel Frost en trendonderzoeker/ TV presentator Mads Arlien- Søborg.

Of ga op een tour door onze moderne productiefaciliteiten en leer hoe Troldtekt akoestische oplossingen gemaakt worden.

Inspiratie magazine

Vind inspiratie voor architectuur en design met Troldtekt akoestische oplossingen in schoolarchitectuur, duurzame gebouwen, restaurants en nog veel meer.

Download brochures en tijdschriften met voorbeelden van inspirerende akoestische oplossingen; van bekroonde onderwijsinstellingen tot het Europese hoofdkantoor van Google met enkele van de meest buitengewone interieurs.

Download hier brochures en tijdschriften >

Magazines

Texturen

Door het downloaden van het zip-bestand, krijgt u toegang tot twee mappen met textuur bestanden en de alfa maps die u kunt gebruiken voor visualisaties.

De textuur bestanden tonen de meest gebruikte kleuren en texturen. Elk bestand heeft een formaat van 1600X1600 pixels.

In de map met alfakaarten vindt u de meest gebruikte verbanden, die overeenkomen met een wand- of plafondoppervlak van 480x240 cm

Download Troldtekt texturen.

Troldtekt Textures and alphamaps