Troldtekt & de arbeidsomstandigheden

Case 2018: Servicecontrole van werkomgeving

De wettelijke werkplekbeoordeling van Troldtekt in 2018 was zorgvuldig gepland. Alle werknemers werden uitgenodigd om input te leveren over zowel de fysieke als psychologische werkomgeving.

Servicecontrole van de werkomgeving bij Troldtekt A / S - de Deense fabrikant van duurzame akoestische oplossingen

Case 2018: Dove collega: Van werkervaringsplek tot permanente plek in het team

In september 2018 nam Troldtekt haar eerste dove medewerker aan voor de productie. Ondanks zijn beperking werkt Patrick Mikkelsen nu op gelijke voet met alle anderen.

In september 2018 nam Troldtekt zijn eerste dove medewerker in dienst bij de productie van akoestische oplossingen

Case 2017: Wanneer metaal en akoestiek hand in hand gaan

Sociale verantwoordelijkheid is een fundamentele waarde bij Troldtekt, en het nemen van verantwoordelijkheid voor het opleiden van jonge mensen is geen uitzondering. De leerling-metaalsmid Frederik Søgaard Haunstrup waardeert de extreem gevarieerde werkzaamheden bij Troldtekt.

Troldtekt, CSR report 2017

Case 2017: Een schoolvoorbeeld

Frederik Søgaard Haunstrup kreeg een ongebruikelijke stageopdracht in zijn schoot geworpen. 'Voorkom toekomstig industrieel letsel' was de kern ervan. De leerling metaalsmid heeft een oplossing aan elkaar gelast die de veiligheid van medewerkers op de transportband verbetert en gemoedsrust creëert.

Troldtekt, CSR report 2017

Case 2017: Maja’s herwonnen zelfvertrouwen bij Troldtekt

Voor Maja Juul Mathiasen was een proefbaan in de timmerwerkplaats bij Troldtekt een uitweg uit stress en langdurig ziekteverlof. Nu heeft ze een vaste baan in de productie.

Troldtekt, CSR report 2017

Case 2016: Troldtekt panelen geleverd op duurzame pallets

Wanneer een order voor Troldtekt akoestische panelen wordt verstuurd vanuit de fabriek, worden de panelen gestapeld op pallets van de zaagmolen Grønagergård Savværk. Net als de akoestische panelen zijn ook de pallets gemaakt van duurzaam hout, dat voortkomt uit verantwoorde bosbouw.

Troldtekt, CSR 2016 - Arbejdstagerforhold

Case 2015: Geïmplementeerde veiligheidsverbete-
ringen

In 2015 zijn de veiligheidsvoorzieningen bij Troldtekt door een ernstig ongeluk aan een serieuze test onderworpen. Na het ongeluk heeft Troldtekt de veiligheid opnieuw gecontroleerd en een aantal nieuwe maatregelen genomen.

Troldtekt and workforce