Troldtekt & de maatschappij

Case 2018: MVO overschrijdt grenzen

Met Zweden en Duitsland als nieuwe binnenlandse markten, was het vanzelfsprekend voor Troldtekt om haar MVO -activiteiten uit te breiden naar deze twee landen. In de praktijk hebben we ervoor gekozen om maatregelen te ondersteunen die de samenleving ten goede komen en die in lijn zijn met onze eigen bedrijfsdoelen.

Met Zweden en Duitsland als nieuwe binnenlandse markten, was het vanzelfsprekend voor Troldtekt om haar MVO -activiteiten uit te breiden naar deze twee landen.

Case 2018: Een helpende hand kan de beste ideeën teweeg brengen

Een groep studenten van de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture in Kopenhagen, heeft de beursgenoteerde woningbouw Elementbyen in Hjortekær op Seeland nagebouwd. Bijgestaan door Troldtekt produceerden ze zelf de cementgebonden houtwol voor het project.

Een groep studenten van de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, School of Architecture in Kopenhagen, heeft de beursgenoteerde woningbouw Elementbyen in Hjortekær op Seeland nagebouwd. Bijgestaan door Troldtekt produceerden ze zelf de cementgebonden houtwol voor het project.

Case 2018: Ondersteuning voor een lokale plek om te winkelen

Dankzij de betrokkenheid van burgers heeft Troldhede nu een moderne supermarkt en benzinestation. Troldtekt heeft financieel bijgedragen aan de oprichting van de nieuwe winkel en we winkelen zo vaak mogelijk lokaal.

Troldtekt MVO-activiteiten omvatten ondersteuning voor een lokale winkelomgeving

Case 2017: Informatiebijeenkomsten en garantie om naburige panden te kopen

De uitbreiding van Troldtekt's productie zal van invloed zijn op de hele stad. Troldtekt zorgt er daarom voor dat geïnteresseerde burgers regelmatig worden geïnformeerd en heeft ook een garantie afgegeven voor het kopen van de aangrenzende panden.

Troldtekt, CSR report 2017

Case 2017: Rodelbaan en Seniorenclub

Troldtekt breidt in 2018 haar productiefaciliteiten uit met ongeveer 11.000 vierkante meter. De weggehaalde grond is nu een rodelbaan geworden voor de burgers van het stadje. En bij Seniorenclub Faster zijn ze blij met hun nieuw akoestisch plafond, gesponsord door Troldtekt.

Troldtekt, CSR report 2017

Case 2017: Examenproject resulteert in een ligbed met Troldtekt

Een foto van een stijlvol ingerichte woonkamer siert de voorkant van het voltooide projectverslag van Tommy Mosgaard Jensen. Op de afbeelding is een ligbed in licht mahonie te zien, met een grijs Troldtekt akoestisch paneel en kussens in drie kleurtinten.

Troldtekt, Exam projects with Troldtekt

Case 2016: HUSET biedt een gevoel van gemeenschap en gedachterust

In Herning, biedt de onafhankelijke associatie HUSET een toevluchtsoord voor sociaal benadeelde burgers. De associatie heeft een droom waarbij haar nieuwe multifunctionele ruimte een betere gemeenschappelijke omgeving biedt en het makkelijker maakt voor mensen om de eerste voorlopige stappen te zetten over de drempel.

Troldtekt, CSR 2016 - Samfund

Case 2016: Open fabriek versterkt de dialoog met buren

In de lente van 2016 werd iedereen die in Troldhede woonde uitgenodigd voor een open dag bij de fabriek van Troldtekt, die een belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap. Ongeveer 300 mensen kwamen opdagen voor een dag van begeleide tours en een vriendelijke sfeer.

Troldtekt, CSR 2016 - Samfund

Case 2015: De dialoog is de beste manier om goede burenrelaties tot stand te brengen

Aangezien de Troldtekt-fabriek zich op relatief korte afstand van haar buren bevindt, hebben openheid en dialoog een hoge prioriteit. Orla Jepsen, de fabrieksmanager, behandelt alle klachten in een persoonlijk gesprek. In 2015 heeft Troldtekt maatregelen genomen om de overlast voor buurtbewoners op een aantal gebieden aan te pakken.

Troldtekt en de maatschappij