Rodelbaan en Seniorenclub

We bouwen en bouwen

- onder andere een nieuwe rodelbaan. En bij Seniorenclub Faster zijn ze blij met hun nieuw akoestische plafond gesponsord door Troldtekt.

Troldtekt, CSR report 2017

Troldtekt breidt haar productiefaciliteiten in Troldhede uit met ongeveer. 11.000 vierkante meter in 2018. Grond werd verwijderd, een laag zand voor de nieuwe gebouwen is gelegd en de aannemer is aan het werk gegaan. Als alles volgens plan verloopt, start de nieuwe productielijn in januari 2019.

Tijdens de graafwerkzaamheden vroeg de gemeenschapsorganisatie in Troldhede of de overtollige grond kon worden gebruikt om een rodelbaan op de oude speelvelden te bouwen. Dat kon uiteraard, en dus betaalde Troldtekt om 1.600 kubieke meter grond te vervoeren en op de site te deponeren zodat iedereen in de stad kan genieten van de sensatie van rodelen in de sneeuw.

Blijdschap door sponsoring bij Faster Seniorenclub

Seniorenclub Faster heeft nu een nieuw Troldtekt akoestisch plafond, dat het bedrijf heeft gesponsord. De verbeterde akoestiek zorgt voor kortere nagalmtijden, waardoor het gemakkelijker wordt om te begrijpen wat er in de clubruimtes wordt gezegd. Het nieuwe akoestische plafond is van harte verwelkomd door clubleden.

"We zijn enorm dankbaar voor het nieuwe plafond dat Troldtekt heeft gesponsord. De akoestiek in de clubkamers is nu veel beter, wat we enorm waarderen, "schreef Helga Hansen in een e-mail namens Faster Seniorenclub bij Skjern. Troldtekt biedt regelmatig financiële steun in de vorm van sponsoring aan verenigingen en organisaties waar een goede akoestiek en een gezond binnenklimaat een positief verschil maken. Wij ondersteunen onder andere de Deense Vereniging van Slechthorenden, de Deense Astma- en Allergievereniging en de Deense Akoestische Vereniging (DAS).