Superieure akoestiek met elegant ontwerp

Troldtekt® designoplossingen bieden architecten veel vrijheid om superieure akoestiek te combineren met een expressieve uitstraling

De nieuwe designserie van Troldtekt biedt u een grote vrijheid om superieure akoestiek te combineren met een expressieve uitstraling. Maak uw eigen patronen en ritmes terwijl u grote plafond- en muuroppervlakken ontwerpt. Bekijk alle oplossingen en lees een interview met de architect achter de serie.

Bezoek ook eens Restaurant Strandtangen. Naast een gastronomische ervaring biedt de eetgelegenheid de gasten een elegante en intieme sfeer. Donker eiken vloeren en zwarte akoestische panelen met gefreesde groeven maken deel uit van het interieurontwerp. Bekijk foto's en lees een interview met Søren Vester, die het restaurant ontwierp.

Bezoek de exclusieve meubel-, interieur- en kunstwinkel UniqueRoom in Kopenhagen - en lees een interview met Andrej Kupetz, CEO van de German Design Council. De raad reikt jaarlijks de prestigieuze German Design Award uit, die verschillende keren is uitgereikt aan akoestische oplossingen van Troldtekt.

Nieuwe designoplossingen geven karakter aan interieurs

Met een nieuwe serie designoplossingen kunt u de geweldige akoestiek van Troldtekt houtwolcement combineren met een expressieve uitstraling. Elke oplossing kan worden gevarieerd en geschaald om grote oppervlakken visueel als één geheel weer te geven.

Troldtekt® designoplossingen bieden architecten veel vrijheid om superieure akoestiek te combineren met een expressieve uitstraling

Architecten zijn vrij om iets buitengewoons te doen

De nieuwe Troldtekt designoplossingen zijn het resultaat van een doel en een regel. Het doel is om architecten de grootst mogelijke flexibiliteit te bieden bij het ontwerpen van plafonds en wanden voor een goede akoestiek. De regel is dat de oplossingen geschikt moeten zijn voor massaproductie.  Luister naar wat de architect achter de nieuwe ontwerpregel te zeggen heeft.

Troldtekt designoplossingen zijn ontworpen door Michael Christensen, de interne architect van Troldtekt

Hout en duurzame oplossingen trekken ontwerpers aan

Duurzaamheid, een gedeeld gebruik van alledaagse producten en een fascinatie voor natuurlijke materialen zoals hout. Dat zijn enkele van de toekomstige trends binnen het interieurontwerp, volgens de CEO van de German Design Council, Andrej Kupetz.

Superieure akoestiek met elegant ontwerp

Intieme restaurantervaring met Troldtekt® Line

Bij Restaurant Strandtangen in het Deense Skive gaat eerlijk Scandinavisch eten hand in hand met een elegant en stijlvol interieur. Het middelpunt zijn de zwarte akoestische plafonds met gefreesde groeven, die een heel speciale sfeer creëren.

Intieme restaurantervaring met Troldtekt designoplossing

Designplafonds gebruikt in uniek interieur

Een ruwe betonnen setting is aangekleed met exclusieve producten in de meubel-, interieur- en kunstwinkel UniqueRoom. Er is hier alleen ruimte voor een ontwerp dat opvalt tussen de massa - en daarom koos de eigenaar Troldtekt designoplossingen.

Troldtekt designplafonds gebruikt in uniek interieur

Inspiratie uit Japan

Het Sticks'n'Sushi restaurant in Tivoli Gardens, Kopenhagen, is tot nu toe de meest Japanse eetgelegenheid van de keten wat betreft het interieurontwerp.

De Troldtekt Rhomb designoplossing zorgt voor een aangename akoestiek en een uitnodigende sfeer met zachte materialiteit en een visueel patroon.

Superieure akoestiek met elegant ontwerp

Themaoverzicht

Met onze Troldtekt thema’s vestigen we aandacht op actuele trends op het gebied van akoestiek, binnenklimaat, architectuur en duurzaam bouwen.

Troldtekt Newsletter