Evenementen en tentoonstellingen

Troldtekt, Ecobuild 2018

Ecobuild 2018

Troldtekt was vertegenwoordigd op Ecobuild in Londen van 6-8 maart 2018, waar een Troldtekt plafond te zien was in de Reversible Experience Modules (REM) tentoonstelling, werelds grootste reizende tentoonstelling over circulariteit in de bouwsector.

Alle gebruikte materialen voor de tentoonstelling hebben een Materiaal Paspoort, dat onder andere informatie bevat over hoe de materialen gedemonteerd en hergebruikt moeten worden.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door EPEA Nederland, onderdeel van BAMB (Buildings As Material Banks).

We kijken ernaar uit om het project en de Europese tour van de reizende tentoonstelling te volgen. 

Meer over Ecobuild >

Bekijk foto’s van de tentoonstelling in London >

Troldtekt, Rising Architecture Week

Rising Architecture Week

De biënnale Rising Architecture week werd gehouden op 11-15 september 2017 in de Raw Hall in Godsbanen, Aarhus. Het concept werd gelanceerd als internationale architectonische biënnale in 2015, en is het belangrijkste architectonische evenement gedurende Aarhus 2017- Europese Hoofdstad van Cultuur.

Het focuspunt van de biënnale van 2017 was het bespreken van de rol die architectuur speelt in het creëren van innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de maatschappij. Er vonden niet alleen workshops, lezingen en activiteiten plaats, maar er was ook een indrukwekkende Troldtekt installatie, gecreëerd door het Duitse architectencollectief Raumlabor.

De Raumlabor installatie maakte gebruik van Troldtekt akoestische panelen op nieuwe en opwindende manieren, namelijk als “kaarthuizen” – tot wel vijf meter hoog- gestapeld in verschillende patronen. De installatie verlengde de Raw Hall en diende als zowel een scheiding alsook een akoestisch element. De Troldtekt kaarthuizen werden gebruikt om de grote ruimte op te delen in kleinere, uitnodigende en aangename ruimtes voor reflectie en discussie, voor de vele bezoekers. Tegelijkertijd zorgde de panelen voor een goede akoestiek.

Lees meer over de Raumlabor installatie >

Bekijk foto’s van de Rising Architecture Week >

Troldtekt, Architect@Work Liège 2017

Architect@Work Luik 2017

Op 1 en 2 juni 2017 vond Architect at Work plaats in Luik, België. Gedurende twee dagen stelden bedrijven hun nieuwste innovaties voor op het gebied van bouw en interieur. Deze editie stond in het teken van architectuur en licht.

Ook Troldtekt was aanwezig om onze nieuwste innovaties voor te stellen aan architecten, interieurontwerpers en andere belangrijke partijen in de bouwsector.

Bekijk foto's van de tentoonstelling in Luik >

Evenementen en tentoonstellingen

Architect@Work Kortrijk 2017

Op 27 en 28 april 2017 hebben we onze nieuwste designoplossing Troldtekt Rhombe aan u voorgesteld op Architect at Work Kortrijk.  Met plezier hebben we u ontvangen en geadviseerd en we hopen u volgende keer terug te zien!

Bekijk foto's van de tentoonstelling in Kortrijk >

Troldtekt, Architects@Work, Rotterdam 2016

Architect@Work Rotterdam 2016

Troldtekt was aanwezig op Architect @ Work in Rotterdam Ahoy op 14 en 15 september 2016.

Bekijk foto's van de tentoonstelling in Rotterdam >

Troldtekt, Architect@Work Liège 2015

Architect@Work Luik 2015

Troldtekt was aanwezig op de Architect @ Work tentoonstelling in Luik op 28 en 29 mei 2015.

Bekijk foto's van de tentoonstelling in Luik >