Pizza bijeenkomsten

In de levendige straat Jægergårdsgade in het centrum van Aarhus, genesteld tussen andere cafés en restaurants, serveert Gorm's beroemde pizza's in een unieke aangename omgeving. Het restaurant is zelfs 's ochtends geopend voor brunch en andere Italiaans geïnspireerde gerechten.

Geluidsabsorberende cementgebonden houtwolpanelen van Troldtekt worden vaak gebruikt als akoestisch plafond in restaurants
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Gorm's in Aarhus is gevestigd in een charmant oud gebouw met een centraal gelegen bar en keuken. Bij Gorm draait alles om eten en ze serveren zowel de beste klassieke pizza's als andere pizzacreaties met innovatieve toppings, waaronder seizoensgebonden pizza's.

Hoogwaardige ingrediënten en deskundige culinaire vaardigheden worden gebruikt voor elke pizza, met bekwaam personeel dat gasten doorheen het menu leidt. Gorm's in Jægergårdsgade biedt plaats aan 100 gasten op de begane grond en in het souterrain. De kelder wordt ook gebruikt voor grote evenementen.

Rustiek en sfeervol

De sfeer in het restaurant is uiterst vriendelijk en uitnodigend, met verschillende nissen en niveauverschillen die de ruimte opbreken en gezellige hoekjes creëren. Troldtekt akoestische panelen zijn gebruikt op alle plafonds en zorgen voor een kalm en samenhangend gevoel en superieure akoestiek dankzij hun geluidsabsorberende eigenschappen.

Gorm's is een groeiende keten van pizzeria's die geen exacte kopieën van elkaar zijn maar zorgvuldig zijn ontworpen om te passen bij de individuele locaties, natuurlijk met een aantal veel voorkomende armaturen en fittingen. Bij Gorm’s draait het om samenkomen voor een smakelijke pizza in een warme en huiselijke omgeving.