Een zomeroase

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat boven Aarhus, trekken veel inwoners naar het Havenbad in het havengebied, waar je een verfrissende duik kunt nemen en ook kunt genieten van alles wat je nodig hebt; van ijs tot eten en lokaal bier. Uno Más biedt bezoekers een knipbeurt en een biertje in een ontspannen omgeving.

Superieure akoestiek op de werkplek met Troldtekt akoestische plafonds
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Bassin 7 is omringd door kranen en bouwwerkzaamheden, maar het is ook gevuld met vrolijke mensen die samenkomen rond het Havenbad. Het stadsontwikkelingsproject AARhus torent uit boven de buitenste punt van het water en ernaast bevindt zich onder andere Theatergroep 38.

Veel mensen in de stad maken wandelingen of vissen een beetje op het nieuwste deel van het havengebied van Aarhus. Hun wandeling voert hen langs de kleine, tijdelijke kraampjes bij het Havenbad, en ze zullen vaak even langs Uno Más gaan. Je kunt hier bier kopen voor een vistocht of voor op de kade, of er binnen van genieten terwijl je naar een sportevenement op tv kijkt.

De sfeer is heel ontspannen in de "barbershop", een gebouw dat bestaat uit twee containers. Akoestiek was een belangrijke overweging, omdat deze zo belangrijk is voor het creëren van de juiste sfeer.

Witte Troldtekt akoestische panelen zijn geïnstalleerd op alle plafonds en zorgen voor visuele samenhang in Uno Más. De plek biedt ook een knip- of scheerbeurt voor mannen, met een biertje van het vat inbegrepen in de prijs, natuurlijk.