Over ons

Troldtekt A/S

Bij Toldtekt geloven we dat akoestisch comfort en een gezond binnenklimaat de sleutel elementen zijn van hoogwaardige gebouwen.

Sinds 1935 zijn we producent van Troldtekt akoestische panelen, gemaakt uit het natuurlijke materiaal hout en cement, gewonnen uit Deense minerale bronnen.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren de panelen in Denemarken. Dit doen we van lokale materialen en onder uitstekende  en milieuvriendelijke omstandigheden.

Troldtekt,production facilities

Troldtekt® productie video

Deze video geeft u een rondleiding door onze fabriek en laat het productieproces zien, vanaf de grondstoffen tot aan het eindproduct.

Bovendien toont de video onze duurzame oplossingen en hun belangrijkste eigenschappen.

Over ons

Cradle to Cradle roadmap

Bij Troldtekt hebben we het Cradle to Cradle-concept een onderdeel van onze bedrijfsstrategie gemaakt. We zijn in een lange termijn samenwerking aangegaan met Cradle to Cradle Denemarken, die ons zullen helpen om de nieuwe strategie te implementeren. Samen hebben we een stappenplan ontwikkeld voor de manier waarop we, op basis van de vijf belangrijkste categorieën van Cradle to Cradle certificering, kunnen zorgen voor kwaliteit in ons Cradle to Cradle werk. We hebben een ambitieus plan gemaakt met een aantal waardecreërende initiatieven richting 2022. Ons stappenplan is geen antwoord boek, maar een plan dat continu zal worden gewijzigd en bijgewerkt, aangezien we nieuwe kansen identificeren. Zo hebben we al ons oorspronkelijke doel om 50% elektriciteit uit windenergie overtroffen in 2015, omdat we al vanaf juli 2013 100% windenergie ontvangen van DONG Energy.

Troldtekt Press

Pers

Troldtekt’s pers forum is een dienst voor journalisten en iedereen die geïnteresseerd is. De pagina bevat persberichten en foto's in tif- of jpg-formaat voor gebruik van pers berichtgevingen van Troldtekt A/S.
Nieuws

In onze nieuws kamer kunt u nieuws over Troldtekt A/S en onze akoestische platen lezen.

Troldtekt_building certifications
Troldtekt CSR

Corporate Social Responsibility

Wij begrijpen Corporate Social Responsibility als Troldtekt’s maatschappelijke verantwoordelijkheid in termen van ons vrijwilligerswerk met sociale, ethische en milieuaspecten. Wij zijn van mening dat bedrijven het goed doen door goed te doen.

Voor ons lijkt het volkomen natuurlijk dat de steeds toenemende ethische eisen van de buitenwereld hand in hand moet gaan met onze wens om fatsoenlijk te handelen - zowel lokaal als wereldwijd.

Troldtetk Award 2012

Troldtekt® Award

In 2010, kon Troldtekt haar 75ste verjaardag vieren met een introductie tot de Troldtekt Award. De wedstrijd was voor de Deense studenten van de architectuur. Het doel van de wedstrijd was om nieuwe creatieve toepassingen voor Troldtekt te vinden.

In 2012 openden we de wedstrijd voor alle internationale studenten van design en architectuur. In de wedstrijd voor de Troldtekt Award is een opdracht om Troldtekt op te nemen in een architecturaal project op een geheel nieuwe en originele manier. De enige voorwaarde was dat Troldtekt werd geïncorporeerd in een belangrijke en innovatieve manier. Met andere woorden, kunnen de deelnemers kiezen om kleuren, vormen, hun fantasie of iets heel anders op de Troldtekt producten te leggen.

In 2014, nodigde Troldtekt ook alle architectuur en ontwerp studenten van over de hele wereld uit, om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2014 competition. Het meest creatieve idee voor het gebruik van onze akoestische platen werd beloond met een geldbedrag van € 5.000.

Contact

Troldtekt heeft zakelijke partners in vele landen. Op de contact pagina kunt u meer informatie over onze internationale distributeurs te vinden.

Troldtekt, kontakt

Geschiedenis van Troldtekt® A/S

Lees het verhaal van Troldtekt A / S. Hoofdstuk één vertelt over L. Hammerich en de stichting van Stertekt A/S in 1855.

Troldtekt L. Hammerich