Nieuws

05.12.2023

Demonteerbar designplafond wint German Design Award

Troldtekt tiles T24 is een mooi akoestisch plafond dat zonder gereedschap of schroeven eenvoudig te monteren en demonteren is. Het plafond is verkrijgbaar in een variant op basis van CO2 -gereduceerd cement en is uitgeroepen tot winnaar van een German Design Award 2024.
27.06.2023

Troldtekt akoestische panelen zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe kleur Clay

Troldtekt lanceert nu een compleet nieuwe kleur - we noemen het Clay 210 - geschikt voor het schilderen van Troldtekt panelen op basis van FUTURECEM.
18.03.2022

Troldtekt v-line: Nieuwe designoplossingen met discrete groeven

Troldtekt lanceert nu twee nieuwe varianten van haar bekroonde designoplossingen. Troldtekt® v-line 1way en Troldtekt® v-line 2way akoestische panelen zijn voorzien van elegante v-vormige groeven die in het oppervlak zijn gefreesd. Troldtekt v-line is gebaseerd op de klassieke 25 mm Troldtekt akoestische panelen, en kan worden geproduceerd tegen zeer concurrerende prijzen.
03.03.2022

Cradle to Cradle: Troldtekt stijgt van Silver naar Gold-niveau

Troldtekt heeft een nieuwe mijlpaal bereikt als onderdeel van haar strategisch werk met duurzaamheid: het gehele assortiment van Troldtekt cementgebonden houtwolproducten is een niveau omhoog gegaan in het duurzame ontwerpconcept Cradle to Cradle - van Silver naar Gold. Het nieuwe certificaat is bereikt na overschakeling op nieuwe verfrecepten in de productie.    
17.09.2021

Nieuwe test: Troldtekt bestand tegen de meest vochtige ruimtes

Nieuwe documentatie toont aan dat Troldtekt bestand is tegen vochtniveaus tot 98 procent - in combinatie met hoge temperaturen. Hieruit blijkt dat de panelen geschikt zijn voor de meest veeleisende natte en warme omgevingen zoals bijvoorbeeld zwembaden.
08.09.2021

Troldtekt’s MVO-rapport één van de beste!

Voor het tweede jaar op rij is Troldtekt erkend als één van de beste Deense MKB-bedrijven op het gebied van rapportage over MVO. Een goed MVO-verslag moet gebaseerd zijn op een strategische benadering van duurzaamheid, zegt CEO Peer Leth. Hij wijst erop dat het rapport zowel successen als uitdagingen beschrijft.
11.06.2021

Nieuwe EPD's van Troldtekt

Consultants en ontwikkelaars kunnen nu nieuwe milieuproductverklaringen (EPD's) downloaden voor de verschillende cementgebonden houtwolproducten van Troldtekt. Lees hier meer en download!
29.09.2020

Troldtekt wint DI Award voor groene transformatie

Een panel van experts koos Troldtekt als winnaar van de prestigieuze DI Award 2020, in een sterke categorie waarin ook FLSmidth en Berendsen zaten. Troldtekt heeft de DI Award ontvangen voor het vergroten van haar concurrentievermogen door middel van een ambitieuze groene transformatie, gebaseerd op het Cradle to Cradle-concept.
12.08.2020

Gezondheid en binnenklimaat van gebouwen

We brengen tot 90% van ons leven binnenshuis door. Daarom is het voor ons cruciaal om ons te concentreren op de gezondheid van de gebouwde omgeving en is er volgens de Wereldgezondheidsorganisatie nog veel ruimte voor verbetering.
03.04.2020

COVID-19 situatie: Troldtekt A/S blijft open

Bij Troldtekt zetten we de productie en levering van akoestische panelen voort. We zullen direct contact opnemen met relevante partijen als er veranderingen in de leveringssituatie optreden.