The Meeting Agency

Het nieuwe Scandic hotel in Kødbyen, Kopenhagen, heeft een grote capaciteit met 370 kamers en bijbehorende faciliteiten. Er is ook ruimte voor grote conferenties in een apart gedeelte van het gebouw, The Meeting Agency.

Vanuit de foyer van het hotel bereikt u het The Meeting Agency aan de andere kant van de binnenplaats via een brede gang. Er is ook directe toegang vanaf Skelbæksgade. U wordt begroet door een uitnodigende groene omgeving met grote ruimtelijke variatie.

Vanuit de ruwe en rustieke setting van Vesterbro betreedt u kamers die zijn ontworpen en gemaakt met links naar de creatieve en levendige wijk waar vlees wordt verpakt. Het innovatieve conferentiecentrum biedt veel flexibiliteit en kan worden aangepast aan de behoefte aan zowel kleine als grote kamers. Er is een groot auditorium voor 310 personen, evenals ruimtes voor creatief denken en het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Creatieve omgeving

Zwarte Troldtekt akoestische plafonds zijn gekozen in de vele verschillende kamers, als een verbindend element dat ook installaties verbergt en voorkomt dat ze de beleving van de kamer verstoren.

Een goede akoestiek is ook essentieel voor een succesvolle dag in The Meeting Agency, of u nu een grote conferentie bijwoont of brainstormt in comfortabel meubilair. Het interieur is ook voorzien van groene planten, warme kleuren en zachte tapijten.

Feiten

Project:
Scandic Hotel Kødbyen (Meeting Agency) in Kopenhagen, Denemarken
Architecten:
Danielsen Architecture A/S
Klant:
Halmtorvet 29 A/S
Troldtekt Producten
Plafondpanelen:
Troldtekt akoestische panelen
Kleur:
Zwart 207
Structuur:
Fijn (1,5 mm houtwol)
Randafwerking:
5 mm schuine randen, K5
Bevestiging:
Met Troldtekt schroeven
Tekst & Foto
Tekst:
Helene Høyer Mikkelsen
Foto:
Helene Høyer Mikkelsen