Montage van Troldtekt akoestische panelen

Troldtekt Outdoor Storage

Opslag en acclimatisatie

Troldtekt is een natuurlijk materiaal, bestaand uit ongeveer 50% hout. Daarom kunnen de platen "werken", terwijl ze zich aanpassen aan de omgevingsomstandigheden, zoals temperatuur en vochtgehalte.

U moet daarom de platen pas installeren als het gebouw dicht is en de verwarming ingeschakeld is.

Montage

Montage

Troldtekt-platen worden ofwel direct op houten latten op plafonds en muren gemonteerd of worden met profielsystemen als verlaagd plafond bevestigd.

Het Troldtekt-assortiment bestaat uit speciaal ontwikkelde schroeven en montagebeugels en profielsystemen voor verlaagde plafonds met verborgen of zichtbare profielen.

Troldtekt installation instructions

Montagehandleidingen

Om een optimaal resultaat te waarborgen, is het belangrijk dat u zich aan onze instructies houdt bij het monteren van het Troldtekt-plafond.

 

Troldtekt maintenance

Gebruik en onderhoud

Doorgaans hebben Troldtekt-platen geen nader onderhoud nodig. Het is echter aanbevolen om de platen regelmatig schoon te maken en we hebben hier een aantal extra onderhoudstips vermeld.

Zichtbare T-profielen

In dit animatiefilmpje laten wij de belangrijkste stappen zien voor een correcte montage van zichtbare T-profielen van Troldtekt in een verlaagd plafondsysteem.

Verborgen T-profielen

In dit animatiefilmpje laten wij de belangrijkste stappen zien voor een correcte montage van verborgen T-profielen van Troldtekt in een verlaagd plafondsysteem.

C60-profielsysteem

In dit animatiefilmpje laten wij de belangrijkste stappen zien voor een correcte montage van een verlaagd Troldtekt-plafond met het C60-profielsysteem.

Troldtekten® Plus-platen

In dit animatiefilmpje laten wij de belangrijkste stappen zien voor een correcte montage van Troldtekt Plus-platen met twee lagen op houten latten op een bestaand pafond.