COVID-19 situatie: Troldtekt A/S blijft open

03.04.2020

Bij Troldtekt A / S en haar dochterondernemingen voldoen we aan de aanbevelingen van de autoriteiten. We blijven akoestische panelen produceren en leveren en we zijn klaar om de dialoog met de klant aan te gaan, zowel online als telefonisch.

03-04-2020
Laatste update: de Deense regering heeft aangekondigd dat Denemarken na Pasen geleidelijk en gecontroleerd aan een heropening zal beginnen, als de huidige trend in het aantal geïnfecteerde personen zich voortzet. We hopen dat de situatie snel zal verbeteren - zowel in Denemarken als in de rest van de wereld!

Troldtekt blijft akoestische panelen produceren en leveren aan klanten in Denemarken en in het buitenland. Van maandag 6 tot en met woensdag 8 april staan wij tussen 8.00 uur en 16.00 uur voor u klaar via e-mail, telefoon of online vergaderingen. Af te halen goederen kunnen tussen 7.00 uur en 15.00 uur afgehaald worden in de fabriek in Troldhede.

Om het risico op infectie bij onze medewerkers en partners te verminderen, hebben we verschillende maatregelen genomen om lichamelijk contact te verminderen. Deze maatregelen zullen worden toegelicht bij het ophalen van goederen.

We zijn gesloten tijdens de paasvakantie van donderdag 9 april tot en met maandag 13 april, maar zijn op dinsdag 14 april weer open. Vrolijk Pasen iedereen - en wees voorzichtig!

--------------------------------------------------------

17.03.2020
De autoriteiten hebben de Deense grenzen tot 13 april 2020 gesloten voor personen zonder noodzakelijk doel in Denemarken. Veel andere landen sluiten ook hun grenzen.

Goederen kunnen nog steeds over de grenzen worden vervoerd. Zo kunnen we onze klanten nog steeds voorzien van Troldtekt akoestische panelen.

--------------------------------------------------------

12-03-2020
Bij Troldtekt voldoen we aan de aanbevelingen van de autoriteiten om de gevolgen van het COVID-19-virus te beperken. Dit betekent dat we volledig toegankelijk blijven, maar dat sommigen van ons vanuit huis werken. Dit betekent ook dat we de productie in Troldhede (Denemarken) op gang houden en aan de bouw blijven leveren.

We hebben de volgende stappen ondernomen, die tot nader order van kracht zijn tot en met week 13:

  • We blijven akoestische panelen produceren en leveren op ons normale niveau. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen alle betrokkenen onmiddellijk op de hoogte brengen van elke wijziging in de leveringssituatie.
  • We staan klaar om advies te geven en bestellingen telefonisch te ontvangen - en zullen gemakkelijk deelnemen aan online (Skype) vergaderingen. Mocht u interesse hebben om ons online te ontmoeten, neem dan gerust contact op met de verkoopafdeling. We nemen niet deel aan externe, persoonlijke ontmoetingen.
  • Onze verkoop- en ondersteuningsafdelingen en andere administratieve collega's werken voornamelijk vanuit huis. Al onze afdelingen hebben echter een rotatiesysteem om het kantoor dagelijks bemand te houden, maar met een kleiner aantal collega's zodat ze een veilige fysieke afstand van elkaar kunnen houden.
  • We volgen natuurlijk de richtlijnen van de autoriteiten.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de bouwactiviteiten ondanks de ernst van de huidige situatie op een zo normaal mogelijk niveau kunnen worden voortgezet. We kijken ernaar uit om onze positieve dialoog met onze klanten en partners voort te zetten.