Awards en onderscheidingen

08.09.2021

Troldtekt’s MVO-rapport één van de beste!

Voor het tweede jaar op rij is Troldtekt erkend als één van de beste Deense MKB-bedrijven op het gebied van rapportage over MVO. Een goed MVO-verslag moet gebaseerd zijn op een strategische benadering van duurzaamheid, zegt CEO Peer Leth. Hij wijst erop dat het rapport zowel successen als uitdagingen beschrijft.
29.09.2020

Troldtekt wint DI Award voor groene transformatie

Een panel van experts koos Troldtekt als winnaar van de prestigieuze DI Award 2020, in een sterke categorie waarin ook FLSmidth en Berendsen zaten. Troldtekt heeft de DI Award ontvangen voor het vergroten van haar concurrentievermogen door middel van een ambitieuze groene transformatie, gebaseerd op het Cradle to Cradle-concept.
22.11.2019

Nieuwe designreeks wint prestigieuze internationale prijs

Troldtekt® designoplossingen zijn uitgeroepen tot winnaar van de German Design Award 2020.
Peer Leth, CEO van Troldtekt A/S, heeft de Building Component Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Copyright© VILLIUM FONDEN en VELUX FONDEN
02.11.2017

Troldtekt geëerd door VILLUM FONDEN en VELUX FONDEN

Afgelopen woensdagavond ontving Peer Leth, CEO van Troldtekt, de Building Component Award 2017, ter ere van het duidelijke milieubeleid en de manier waarop het bedrijf succesvol een erg simpel product heeft ontwikkeld. Bij de award hoort een prijs van 100.000 Deense Kroon, die gebruikt zal worden voor een Troldtekt museum en showroom.
26.10.2016

Troldtekt Rhomb wint de German Design Award

Voor het tweede jaar op rij, heeft een ontwerp-oplossing van Troldtekt A/S de prestigieuze German Design Award gewonnen. De prijs gaat naar de Troldtekt® Rhomb, waarin duurzaamheid, een elegant design en goede akoestiek samen wordt gebracht in een enkele wand oplossing. De German Design Council zal officieel de award presenteren tijdens een ceremonie in februari 2017.
10.08.2016

Troldtekt Rhomb wint de ICONIC Award 2016

De Troldtekt Rhomb ontwerpoplossing heeft de ICONIC AWARD 2016 gewonnen. Dit is het tweede jaar op rij dat een akoestisch product van Troldtekt behoort tot de winnaars van de Iconic Awards.