Awards

En de winnaar is...

Hoe kunnen Troldtekt houtwolcementplaten op nieuwe, innovatieve manieren gebruikt worden? Dat was de wedstrijdopdracht, waarvoor we 53 creatieve inzendingen uit de hele wereld ontvingen. Onze internationale jury heeft nu een winnaar geselecteerd en we zijn verheugd aan te kondigen dat de Troldtekt Award 2018 en 5.000 euro gaat naar:

Het “Coral” project, ingestuurd door Enrique Villamuelas en Rita Lancho Moreno van de ETSAM School of Architecture in Madrid.

Less meer hier >

Troldtekt® Award

In 2010, kon Troldtekt haar 75ste verjaardag vieren met een introductie tot de Troldtekt Award. De wedstrijd was voor de Deense studenten van de architectuur. Het doel van de wedstrijd was om nieuwe creatieve toepassingen voor Troldtekt te vinden.

In 2012 openden we de wedstrijd voor alle internationale studenten van design en architectuur. In de wedstrijd voor de Troldtekt Award is een opdracht om Troldtekt op te nemen in een architecturaal project op een geheel nieuwe en originele manier. De enige voorwaarde was dat Troldtekt werd geïncorporeerd in een belangrijke en innovatieve manier. Met andere woorden, kunnen de deelnemers kiezen om kleuren, vormen, hun fantasie of iets heel anders op de Troldtekt producten te leggen.

In 2014, nodigde Troldtekt ook alle architectuur en ontwerp studenten van over de hele wereld uit, om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2014 competition. Het meest creatieve idee voor het gebruik van onze akoestische platen werd beloond met een geldbedrag van € 5.000.