Huiselijke hotelsfeer

De buitenwijk Skejby ervaart een toenemende concentratie van bedrijven en onderwijsinstellingen. Daarbij is hier het Aarhus University Hospital gelegen - de grootste werkplek in Aarhus in de op één na grootste stad in Denemarken. Met al deze ontwikkelingen heeft Hotel GUESTapart het gevoel dat er een lokale behoefte is aan een ander soort hotel.

Troldtekt akoestische panelen als wandbekleding in hotel
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

GUESTapart is gecentreerd rondom de behoeften van haar gasten en het hotel met 86 appartementen is ontworpen met deze gedachten. U kunt uw eigen maaltijden bereiden in de goed uitgeruste keuken van het appartement of dineren in het restaurant van het hotel, en vele andere factoren zijn even flexibel.

Naast het restaurant en de bar heeft het hotel een grote lounge, conferentiefaciliteiten en een grote, moderne fitnessruimte. Het hotel is vanaf de grond opgebouwd rondom dit innovatieve concept en ziet er anders uit dan andere hotels.

Het gebouw is verdeeld in kleinere eenheden die een gemeenschappelijke binnenplaats omsluiten, waardoor u toegang krijgt tot uw appartement. Het architectonische ontwerp benadrukt zowel de individuele als de gemeenschappelijke, sociale elementen van GUESTapart.

Uitnodigend gemeubileerd

De binnenplaats van het hotel bevat veel groen, net als de rest van het hotel. De vegetatie is gebruikt als een element om zowel persoonlijkheid als comfort toe te voegen, terwijl het ook contrasteert met de anders strakke betonnen, stalen en glazen gebouwen. De planten zijn veranderlijke en levende elementen en helpen bij het opdelen van de grote lounge.

De plafonds zijn bekleed met zwarte Troldtekt akoestische panelen, die zorgen voor diepte en een aangename intimiteit in de ruimte. Zwarte Troldtekt panelen zijn ook gebruikt in de fitnessruimte, conferentiefaciliteiten en appartementen, die hoge plafonds en een mezzanineslaapkamer hebben.

De kamers zijn overal in Scandinavische stijl ingericht, met een focus op hoe de gasten de appartementen zullen gebruiken.