Hotel appartementen met charme

De doelgroep voor Living Suites is medewerkers die in het buitenland gestationeerd zijn en behoefte hebben aan een tijdelijk thuis, maar de appartementen hebben bewezen ook populair te zijn bij veel andere klantgroepen. De locatie en kwaliteit zijn e sleutelfactoren tot het succes van het hotel.

Troldtekt, Hotel Living Suites
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Living suites is gelegen dicht bij de snelweg E47, die loopt van Kopenhagen tot Helsingør. Het gebouw is gemakkelijk bereikbaar en niet ver van de Deense hoofdstad. Er is een grote keuze aan winkels in het naburige Nærumvænge Torv winkelcentrum, en een sportschool op loopafstand.

Voor veel mensen die ver van huis werken is het de ideale plaats om een deel van de week door te brengen, zeker aangezien alle 63 hotelkamers van verschillende groottes hun eigen keuken hebben, een belangrijke factor zeker als je graag je eigen eten bereidt. Er is een lange lijst aan faciliteiten, van elke kamer dat een eigen balkon heeft tot bliksemsnelle WiFi, en het hotel biedt over het algemeen erg comfortabele accommodatie. 

Comfort

Bij het ontwerpen van het interieur lag de nadruk op de materialen, bedden en andere meubels en toebehoren van de hoogste kwaliteit. Het kleurenpalet is discreet zonder saai en anoniem te zijn, net als in een modern huis. Troldtekt panelen werden geïnstalleerd in de meeste appartementen, als geluidsabsorberend plafondoppervlak om een goede akoestiek te verzekeren. Sommige appartementen hebben een klein slaapplatform en daarom hoge plafonds.

Op de begane grond is er een gemeenschappelijke keuken en lounge voor gasten die graag sociaal contact willen. Er is ook een grote vergaderruimte, die stijlvol gemeubileerd werd met een oog voor licht en kleuren. Witgeschilderde Troldtekt akoestische panelen werden ook toegepast in deze gemeenschappelijke ruimtes.