Huiselijk restaurant in Kopenhagen Zoo

‘The Yellow House’, een historisch gebouw bij de ingang van de dierentuin van Kopenhagen, herbergt nu het gerenoveerde restaurant FOLK - een informeel en charmant familierestaurant.

Troldtekt akoestische plafonds in restaurant
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

In de dierentuin van Kopenhagen zijn er veel eetgelegenheden met verschillende interieurs en menu's. Het FOLK-restaurant in ‘The Yellow House’ ligt net binnen de poorten van de dierentuin en serveert traditionele Deense gerechten in een authentiek en huiselijk interieur - met een menu voor alle generaties. Vanuit Roskildevej hebt u ook rechtstreeks toegang tot de conferentie- en banketfaciliteiten van het gebouw.

Hout en warme kleuren

De sfeer van het FOLK-restaurant is ontspannen en vriendelijk met groene planten, herkenbare meubels en gebogen muuropeningen in de kamer met hoog plafond.

Troldtekt akoestische panelen zijn geïnstalleerd als zwevende akoestische clouds. Ze benadrukken de vriendelijke sfeer door voor een goede akoestiek te zorgen en warmte en textuur aan het plafond toe te voegen. Veel van het meubilair is van hout, zoals het aanrecht dat in een stoffige groene kleur is geverfd. Geluidsabsorberende Troldtekt panelen in de kleur naturel crème zijn ook geïnstalleerd in de buitenbar op het terras en de aangrenzende zalen om een superieure akoestiek te garanderen.