Inspiratie, advies en oplossingen

Of het nu Berlijn, Londen, Parijs of Moskou is - ASSMANN brengt 'Made in Germany' kwaliteit over de hele wereld via haar exclusieve showrooms en uitgebreide netwerk van verkooppartners en vakhandelaren.

Photo: Olaf Wiechers

Moderne werkplekken met designgerichte inrichting voor gemeenschappelijk gebruik door verschillende fabrikanten. Met de juiste ergonomie, akoestiek, verlichting en communicatietechniek kunnen de kantoren ook worden gebruikt om de eigen producten te presenteren en de klant uitgebreid te adviseren.

Showroom Berlijn

In Berlijn en Hamburg zijn de concepten voor innovatieve ruimtelijke oplossingen van het netwerk zo ontwikkeld - door fabrikanten uit verschillende inrichtingssegmenten en hun medewerkers op één plek samen te brengen om de veelzijdigheid van de moderne interieurbouw te laten zien en een ruimte te creëren voor inspiratie, advies en oplossingen.

Dit gebeurt in de beschikbare ruimte niet door middel van individuele exposities, maar door een uitgekiende combinatie van ruimte-elementen van de deelnemende bedrijven zoals ASSMANN, Troldtekt, BOLON en andere fabrikanten. Zo worden bijvoorbeeld kantoormeubelen, glaspanelen en scheidingswanden, vloerbedekkingen, zitmeubelen, akoestische oplossingen, verlichting en nog veel meer tentoongesteld. Specifieke ruimtefuncties worden getoond zoals ze daadwerkelijk worden gebruikt in dit geconcentreerde formaat, in tegenstelling tot de monsters die in veel showrooms worden gepresenteerd.

Achter de bank bij een ‘entree’ vinden we een voorbeeld van de zwarte Troldtekt line panelen, evenals op en rond de wand doorlopend de hoek nabij opbergmeubels echter nu met geïntegreerde verlichting.
In The Lounge zithoek zien we diverse Troldtekt curves in naturel-crème met een toevoeging van gepersonaliseerde belettering door de klant.
In een werkplek opstelling kan men twee vlakken grijze Troldtekt dots bewonderen.
Ook de standaard panelen hebben een plekje in de showroom en in het trappenhuis vinden we een creatief design in warme passievolle tinten Troldtekt rhomb mini (hatch).

De doelgroep omvat de gehele architectuur- en vastgoedbranche, waaronder architecten, projectinrichters, verwerkers, verhuurders en aannemers. De ruimte voor innovatieve ruimtelijke oplossingen van het netwerk dient als adviescentrum en showroom en als bron van nieuwe ideeën.