Hoogwaardige designkeukens voor iedereen

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in elk huis en tegelijkertijd meestal ook een van de duurste in verband met armaturen en fittingen. Door dit te erkennen hebben Jeppe Christensen en Michael Andersen met hun ontwerpbedrijf Reform gezorgd voor een revolutie in de keukenmarkt.

Troldtekt akoestische plafonds in commerciële gebouwen
Photo: Dipl.-Ing Olaf Wiechers (Engineer)

De missie: hoogwaardige, esthetisch geavanceerde designkeukens produceren met een onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met andere designkeukens. Dit wordt mogelijk gemaakt door IKEA keukenkasten te combineren met designfronten en werkbladen, die zijn ontworpen door internationaal gerenommeerde Deense architecten in opdracht van Reform en in Europa zijn vervaardigd uit duurzame materialen.

De tijdloos mooie, betaalbare keukens van Reform worden tentoongesteld in de nieuwe showroom in Berlijn. De winkel is gevestigd in een imposant oud gebouw in het hart van de trendy metropool van de Duitse hoofdstad, op slechts vijf minuten van Alexanderplatz.

Binnen nodigen comfortabele, lichte ruimtes met grote ramen en hoge plafonds klanten uit om te blijven hangen en te verkennen. Er bevindt zich ook een café op het terrein. Omdat de ruimtes zijn verbonden door brede doorgangen in plaats van deuropeningen, heeft de hele showroom een open, aantrekkelijke uitstraling. Er zijn slechts enkele interieurelementen om een overzichtelijke focus op de keukententoonstelling mogelijk te maken.

Felgekleurde vloeren, muren en plafonds helpen ervoor te zorgen dat de keukens optimaal worden belicht. Talrijke verstelbare plafondspots werpen perfect licht op de tentoonstelling. De Troldtekt akoestische plafondpanelen in lichtgrijs, contrasterend met het witte plafond, profiteren ook van de enscenering en dienen tegelijkertijd als een verfijnd ontwerpelement.