Troldtekt A / S verdubbelt zijn productiecapaciteit met een energiezuinige nieuwe productielijn in Troldhede, Denemarken.
De productielijn werd officieel geopend op 25 februari, toen de Deense minister van Financiën, Kristian Jensen, het lint doorknipte.

Lees meer

Troldtekt lanceert in het voorjaar van 2019 een nieuwe designlijn, voor wie plafonds en wanden een architectonisch exclusieve uitstraling wil geven.

Lees meer

Kopenhagen staat bovenaan de lijst met steden van de Lonely Planet reisgids die het bezoeken waard zijn in 2019. Een hoge culinaire standaard en interessante architectuur worden onder andere als de redenen genoemd. Een nieuw Troldtekt thema legt door middel van interviews en rapporten de focus op deze twee elementen in de Deense hoofdstad.

Lees meer

Enrique Villamuelas en Rita Lancho Moreno van de ETSAM School of Architecture in Madrid hebben met hun 'Coral' project de Troldtekt Award 2018 gewonnen.

Lees meer
17-12-2018

Kerstmis 2018

Troldtekt is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar.
We wensen iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

Lees meer

Europa’s grootste reizende tentoonstelling van materialen voor circulaire bouw is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Hier kunnen 300.000 bezoekers de akoestische panelen zien van het Deense bedrijf Troldtekt, die gemaakt zijn van natuurlijke ruwe materialen en de logische keuze zijn voor duurzame bouw.

Lees meer

Troldtekt nodigt design- en architectuurstudenten uit om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2018. Er valt zowel lof als geld te winnen.

Lees meer

Circle House omvat 60 sociale woonunits die volgens circulaire principes moeten worden gebouwd. Er wordt al een showhuis geopend om het concept te demonstreren, het eerste in zijn soort ter de wereld. Troldtekt A/S is een partner van Circle House - en de CEO van het bedrijf hoopt dat het project meer mensen in de sector zal helpen het potentieel van hergebruik in te zien.

Lees meer

In dit online thema kunt u lezen hoe zwarte plafonds en massieve materialen steeds populairder worden in het interieurontwerp.

Lees meer

Vestre Fjordpark heeft een Architizer A+Award gewonnen en is op de lijst voor een WAF Award. Hout en op hout gebaseerde producten kenmerken het zwembad, inclusief Troldtekt-plafonds.

Lees meer

Troldtekt 2017 verslag over maatschappelijk verantwoord ondernemen activiteiten - MVO - kan nu worden gedownload van de website. Het rapport wordt ook voorgelegd aan de VN, met een jaarlijkse rapportage over MVO wat onderdeel is van onze verplichtingen uit hoofde van het UN Global Compact, waar we sinds 2010 aan deel nemen.

Lees meer