De nieuwe serie designoplossingen van Troldtekt - waarmee architecten superieure akoestiek kunnen combineren met uniek interieurontwerp - heeft de ICONIC AWARDS 2019 gewonnen. De prestigieuze Duitse designprijs wordt uitgereikt door de German Design Council tijdens een prijsuitreiking in München in oktober 2019.

Lees meer

De reeks Troldtekt® designoplossingen maakt kans op de prestigieuze designprijs van de German Design Council.

Lees meer

Troldtekt is een partnerschap aangegaan met de groene denktank Fores. In een nieuwe video legt Mattias Goldman, CEO van Fores, uit hoe de duurzame Troldtekt panelen de filosofie van de denktank ondersteunen.

Lees meer

In 2018 werkten Troldtekt A / S en Aalborg Portland A / S samen om manieren te vinden voor het recyclen van restmaterialen van Troldtekt platen bij de productie van cement. Het proefplan is nu permanent geïmplementeerd. Lees meer in ons laatste MVO-rapport.

Lees meer

Het nieuwe assortiment van designoplossingen biedt architecten een geweldige mogelijkheid om de uitstekende akoestiek van Troldtekt houtwolcementpanelen te combineren met een unieke uitstraling. In een nieuw online thema geeft Troldtekt A / S de architect achter de nieuwe designoplossingen de gelegenheid om erover te praten - en te laten zien hoe ze worden gebruikt in prachtige gebouwen.

Lees meer

Het nieuwe scala aan oplossingen biedt architecten mogelijkheden om de geweldige akoestiek van Troldtekt te combineren met unieke en schaalbare looks. Bekijk de nieuwe designs van dichtbij.

Lees meer

Hoe ontwerp je een zwemcentrum dat voldoet aan de behoeften van topzwemmers, speelse kinderen en wellnessbezoekers? In een nieuw thema kijkt Troldtekt A / S naar mogelijke oplossingen. Het thema omvat interviews met een expert en architecten - evenals reportages van succesvolle zwemcentra en buitenzwembaden.

Lees meer

De bewezen focus van Troldtekt op duurzaam bouwen heeft geresulteerd in een prestigieuze positie op het hoofdkantoor van het Duitse DGNB in Stuttgart.

Lees meer

Troldtekt A / S verdubbelt zijn productiecapaciteit met een energiezuinige nieuwe productielijn in Troldhede, Denemarken.
De productielijn werd officieel geopend op 25 februari, toen de Deense minister van Financiën, Kristian Jensen, het lint doorknipte.

Lees meer

Troldtekt lanceert in het voorjaar van 2019 een nieuwe designlijn, voor wie plafonds en wanden een architectonisch exclusieve uitstraling wil geven.

Lees meer

Kopenhagen staat bovenaan de lijst met steden van de Lonely Planet reisgids die het bezoeken waard zijn in 2019. Een hoge culinaire standaard en interessante architectuur worden onder andere als de redenen genoemd. Een nieuw Troldtekt thema legt door middel van interviews en rapporten de focus op deze twee elementen in de Deense hoofdstad.

Lees meer

Enrique Villamuelas en Rita Lancho Moreno van de ETSAM School of Architecture in Madrid hebben met hun 'Coral' project de Troldtekt Award 2018 gewonnen.

Lees meer
17-12-2018

Kerstmis 2018

Troldtekt is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar.
We wensen iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

Lees meer

Europa’s grootste reizende tentoonstelling van materialen voor circulaire bouw is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Hier kunnen 300.000 bezoekers de akoestische panelen zien van het Deense bedrijf Troldtekt, die gemaakt zijn van natuurlijke ruwe materialen en de logische keuze zijn voor duurzame bouw.

Lees meer

Troldtekt nodigt design- en architectuurstudenten uit om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2018. Er valt zowel lof als geld te winnen.

Lees meer

Circle House omvat 60 sociale woonunits die volgens circulaire principes moeten worden gebouwd. Er wordt al een showhuis geopend om het concept te demonstreren, het eerste in zijn soort ter de wereld. Troldtekt A/S is een partner van Circle House - en de CEO van het bedrijf hoopt dat het project meer mensen in de sector zal helpen het potentieel van hergebruik in te zien.

Lees meer