Bij Troldtekt zetten we de productie en levering van akoestische panelen voort. We zullen direct contact opnemen met relevante partijen als er veranderingen in de leveringssituatie optreden.

Lees meer

Alle Troldtekt akoestische panelen zijn nu gecertificeerd volgens één van de twee toonaangevende normen voor verantwoord bosbeheer. Al het hout dat we gebruiken is PEFC-gecertificeerd en een groot deel ook FSC-gecertificeerd. Het is dus mogelijk om bij aankoop van Troldtekt te kiezen tussen de twee standaarden.

Lees meer

Troldtekt is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar.
We wensen iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

Lees meer

Alnatura Arbeitswelt met Troldtekt akoestische plafonds heeft de German Sustainability Award gewonnen.

Lees meer

Troldtekt® designoplossingen zijn uitgeroepen tot winnaar van de German Design Award 2020.

Lees meer

Gebouwen waarvan is gedocumenteerd dat ze duurzaam zijn, bieden voordelen voor het milieu, gebruikers en ontwikkelaars. In een online thema richt Troldtekt zich op de voordelen van certificeringen voor duurzaam bouwen. Het thema omvat interviews met experts van Henning Larsen Architects en Ramboll, inspiratie van duurzame gebouwen in Noord-Europa en nieuws over de bijdrage van Troldtekt aan de toonaangevende certificeringen.

Lees meer

Hout is een gezond, elegant en flexibel natuurlijk materiaal dat een positieve bijdrage levert aan de ecologische voetafdruk. Wanneer het hout FSC®-gecertificeerd is, kunnen ontwikkelaars en consultants aantonen dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. In een nieuw online thema bekijkt Troldtekt de voordelen van bouwen met hout.

Lees meer

Het aantal kinderen neemt toe in verschillende Noord-Europese landen, dus ook de behoefte aan nieuwe kinderzorginstellingen. Het is belangrijk om het perspectief van de kinderen mee te nemen in het ontwerp van de nieuwe instellingen. Ook moet de architectuur de ontwikkeling van lichaam en geest ondersteunen. Dit zeggen twee ervaren architecten, professor Jens Ludloff en Nathalie Dziobek-Bepler, in een nieuw thema van Troldtekt A / S.

Lees meer

Bedrijven en organisaties uit meer dan 100 landen komen samen om het bewustzijn rondom duurzaam bouwen te vergroten tijdens de World Green Building Week op 23-29 september. DGNB - de kampioen van duurzaam bouwen in Duitsland - organiseert het evenement, met Troldtekt als partner.

Lees meer

De nieuwe serie designoplossingen van Troldtekt - waarmee architecten superieure akoestiek kunnen combineren met uniek interieurontwerp - heeft de ICONIC AWARDS 2019 gewonnen. De prestigieuze Duitse designprijs wordt uitgereikt door de German Design Council tijdens een prijsuitreiking in München in oktober 2019.

Lees meer

De reeks Troldtekt® designoplossingen maakt kans op de prestigieuze designprijs van de German Design Council.

Lees meer