In dit online thema kunt u lezen hoe zwarte plafonds en massieve materialen steeds populairder worden in het interieurontwerp.

Lees meer

Vestre Fjordpark heeft een Architizer A+Award gewonnen en is op de lijst voor een WAF Award. Hout en op hout gebaseerde producten kenmerken het zwembad, inclusief Troldtekt-plafonds.

Lees meer

Troldtekt 2017 verslag over maatschappelijk verantwoord ondernemen activiteiten - MVO - kan nu worden gedownload van de website. Het rapport wordt ook voorgelegd aan de VN, met een jaarlijkse rapportage over MVO wat onderdeel is van onze verplichtingen uit hoofde van het UN Global Compact, waar we sinds 2010 aan deel nemen.

Lees meer

Europa’s grootste tentoonstelling van materialen ontworpen voor circulaire bouw reist af naar de internationale bouwexpositie Building Holland in Amsterdam.

Lees meer

Troldtekt heeft de hoeveelheid FSC-gecertificeerd hout dat het gebruikt verhoogd, waardoor het bedrijf nu in staat is producten te leveren die FSC 100%-gecertificeerd zijn.

Lees meer

Nieuwe Troldtekt casestudies. Klik door naar de galerij en geniet van de beelden uit een grote selectie internationale bouwprojecten, die prachtige architectuur met uitstekende akoestiek combineren.

Lees meer