Enrique Villamuelas en Rita Lancho Moreno van de ETSAM School of Architecture in Madrid hebben met hun 'Coral' project de Troldtekt Award 2018 gewonnen.

Lees meer

Europa’s grootste reizende tentoonstelling van materialen voor circulaire bouw is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Hier kunnen 300.000 bezoekers de akoestische panelen zien van het Deense bedrijf Troldtekt, die gemaakt zijn van natuurlijke ruwe materialen en de logische keuze zijn voor duurzame bouw.

Lees meer

Troldtekt nodigt design- en architectuurstudenten uit om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2018. Er valt zowel lof als geld te winnen.

Lees meer

Circle House omvat 60 sociale woonunits die volgens circulaire principes moeten worden gebouwd. Er wordt al een showhuis geopend om het concept te demonstreren, het eerste in zijn soort ter de wereld. Troldtekt A/S is een partner van Circle House - en de CEO van het bedrijf hoopt dat het project meer mensen in de sector zal helpen het potentieel van hergebruik in te zien.

Lees meer

In dit online thema kunt u lezen hoe zwarte plafonds en massieve materialen steeds populairder worden in het interieurontwerp.

Lees meer

Vestre Fjordpark heeft een Architizer A+Award gewonnen en is op de lijst voor een WAF Award. Hout en op hout gebaseerde producten kenmerken het zwembad, inclusief Troldtekt-plafonds.

Lees meer

Troldtekt 2017 verslag over maatschappelijk verantwoord ondernemen activiteiten - MVO - kan nu worden gedownload van de website. Het rapport wordt ook voorgelegd aan de VN, met een jaarlijkse rapportage over MVO wat onderdeel is van onze verplichtingen uit hoofde van het UN Global Compact, waar we sinds 2010 aan deel nemen.

Lees meer

Europa’s grootste tentoonstelling van materialen ontworpen voor circulaire bouw reist af naar de internationale bouwexpositie Building Holland in Amsterdam.

Lees meer

Troldtekt heeft de hoeveelheid FSC-gecertificeerd hout dat het gebruikt verhoogd, waardoor het bedrijf nu in staat is producten te leveren die FSC 100%-gecertificeerd zijn.

Lees meer

Nieuwe Troldtekt casestudies. Klik door naar de galerij en geniet van de beelden uit een grote selectie internationale bouwprojecten, die prachtige architectuur met uitstekende akoestiek combineren.

Lees meer