Troldtekt logo

Troldtekt® logo

Download het Troldtekt-logo in verschillende formats (PDF, JPEG of PNG)

Persfoto's van Troldtekt

Troldtekt CEO Peer Leth
Troldtekt production facility

Enrique Villamuelas en Rita Lancho Moreno van de ETSAM School of Architecture in Madrid hebben met hun 'Coral' project de Troldtekt Award 2018 gewonnen. Voor de wedstrijd hebben studenten van over de hele wereld innovatieve ideeën gepresenteerd en de manier waarop Deense Troldtekt akoestische panelen worden gebruikt opnieuw uitgevonden. De jury selecteerde de winnaar uit 53 creatieve inzendingen - en kende ook een speciale prijs toe aan Zweden.

Lees meer

Europa’s grootste reizende tentoonstelling van materialen voor circulaire bouw is te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Hier kunnen 300.000 bezoekers de akoestische panelen zien van het Deense bedrijf Troldtekt, die gemaakt zijn van natuurlijke ruwe materialen en de logische keuze zijn voor duurzame bouw.

Lees meer

Troldtekt nodigt creatieve design- en architectuurstudenten van over de hele wereld uit om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2018. Het doel van de wedstrijd is om de ideeën van talenten te horen over nieuwe manieren om Troldtekt akoestische panelen te gebruiken. Twee gerenommeerde architecten beoordelen de ingezonden ideeën en de winnaar ontvangt 5.000 euro.

Lees meer

Circle House omvat 60 sociale woonunits die volgens circulaire principes moeten worden gebouwd. Er wordt al een showhuis geopend om het concept te demonstreren, het eerste in zijn soort ter de wereld. Troldtekt A/S is een partner van Circle House - en de CEO van het bedrijf hoopt dat het project meer mensen in de sector zal helpen het potentieel van hergebruik in te zien.

Lees meer

Enkele jaren geleden werden Scandinavische interieurs gedomineerd door lichte en bleke kleuren. Nu worden ze vervangen door zwarte en donkere materialen. In een online thema van Troldtekt nemen een trendonderzoeker en vooraanstaande architecten deze nieuwe trend onder de loep.

Lees meer

Europa’s grootste tentoonstelling van materialen ontworpen voor circulaire bouw reist af naar de internationale bouwexpositie Building Holland in Amsterdam. Akoestische panelen van Troldtekt A/S werden gekozen voor de Reversible Experience Modules tentoonstelling, die ook terug te vinden was op ecobuild in Londen.

Lees meer