Troldtekt Award 2018 voor creatieve studenten

Troldtekt nodigt design- en architectuurstudenten uit om deel te nemen aan de Troldtekt Award 2018. Er valt zowel lof als geld te winnen.

26.09.2018

Het is tijd om na te denken, te heroverwegen en te innoveren. Dit is de vijfde keer dat Troldtekt ontwerp- en architectuurstudenten van over de hele wereld uitnodigt om deel te nemen aan de wedstrijd voor de Troldtekt Award. Je kunt zowel lof als 5.000 euro winnen als je - individueel of in samenwerking met medestudenten - ons het meest originele idee voorlegt voor nieuwe manieren om onze klassieke Troldtekt akoestische panelen te gebruiken.

- Innovatie is een van onze kernwaarden en met deze competitie willen we innovatie ondersteunen bij ontwerp- en architectuurtalenten. We ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen in eigen beheer en we staan erg open voor input van anderen. Het is ook geen geheim dat we een relatie willen opbouwen met de architecten van de toekomst, zegt Peer Leth, CEO van Troldtekt A / S.

De jury van de Troldtekt Award 2018

  • Peer Teglgaard Jeppesen, architect en partner, Henning Larsen Architects (Denemarken)
  • Andrew Kiel, architect en senior associate, Sauerbruch Hutton (Duitsland)
  • Peer Leth, CEO, Troldtekt A/S

De jury beoordeelt de ingediende voorstellen op basis van creativiteit en functionaliteit. Het idee is om een innovatieve oplossing te vinden die daadwerkelijk kan worden gerealiseerd.

De deadline voor inschrijving is 14 oktober
De wedstrijd is geopend voor inschrijvingen van 1-14 oktober 2018 en de deadline voor het indienen van een voorstel is 4 november 2018.

Lees meer over de competitie en registreer je hier