Troldtekt lanceert nieuwe designlijn

14.02.2019

Troldtekt lanceert in het voorjaar van 2019 een nieuwe designlijn, voor wie plafonds en wanden een architectonisch exclusieve uitstraling wil geven. U kunt al verschillende voorbeelden van het nieuwe ontwerp zien, waarmee u uw eigen schaalbare patronen creëert en ritme aanbrengt in uw projecten.

Troldtekt presenteert de nieuwe designlijn op de ARCHITECT@WORK beurs in Stockholm op 3-4 april 2019.

Met de nieuwe oplossingen kunt u de geweldige akoestiek van Troldtekt houtwolcement combineren met een expressieve uitstraling. U kunt de verschillende designoplossingen afwisselen en schalen om een zeer samenhangend gevoel van harmonie te creëren op plafonds of muren. Het gaat niet om het paneel, maar om het oppervlak.

Bekende voordelen met nieuwe flexibiliteit

Troldtekt A / S en CEO Peer Leth hebben hoge verwachtingen van de nieuwe designlijn.

"Het doel is om breed in de smaak te vallen bij zowel architecten als ontwikkelaars. De nieuwe oplossingen combineren alle bekende voordelen van Troldtekt akoestische panelen met een breed scala aan flexibele designopties. Onze productontwikkelaars hebben veel creativiteit en hard werk in de nieuwe lijn gestopt ", zegt Peer Leth, CEO van Troldtekt A / S.

"Alle nieuwe oplossingen kunnen op industriële schaal en tegen zeer concurrerende prijzen worden geproduceerd in onze nieuwe volledig geautomatiseerde fabriek. Natuurlijk zijn de designoplossingen voorzien van gedocumenteerde duurzaamheid, net als de rest van ons assortiment, "voegt Peer Leth toe.