Café Razz

De haven front in Middelfart Denemarken biedt een spectaculair uitzicht vanaf de oude Kleine Belt brug naar het westen tot de nieuwe brug in het oosten. Dit is de locatie van het cirkelvormige Café Razz, een populaire ontmoetingsplaats waar het uitzicht net zo fascinerend is.

Troldtekt Cafe Razz
Photo: Helene Høyer Mikkelsen, architect

Het dient ook een gevarieerd menu buitenstijl op de haven en onderscheidt zich daarmee op de drukke boulevard. Verder langs de haven vind je Kulturøen -het Cultuur eiland - en een aantal aantrekkelijke woningen.

Op het moment dat je binnenstapt bij Café Razz, wordt u direct getroffen door de heerlijke sfeer en ononderbroken uitzicht over de Kleine Belt tot Jutland aan de overkant.

Het gebouw is onlangs uitgebreid naar boven, en biedt een charmante en ruime ruimte voor feesten en andere evenementen waarbij u de gehele bovenste verdieping kan gebruiken, die wordt versterkt door de ronde vorm en een panoramisch uitzicht. In het kader van het uitbreidingsproject, zijn zwart geschilderd Troldtekt plafondplaten geïnstalleerd op zowel de bovenste en onderste verdiepingen om een aangename en uitnodigende sfeer te creëren met goede akoestiek.

Volgens café eigenaar Rasmus Jørgensen, een groot deel van de warme en vriendelijke sfeer kan nu worden toegeschreven aan de Troldtekt platen! Het zwarte oppervlak verbergt diverse technische installaties die de aangename sfeer van de ruimte verbeteren en omlijsten het prachtige uitzicht over het water.