Nieuwe designreeks genomineerd voor German Design Award

05.07.2019

De reeks Troldtekt® designoplossingen maakt kans op de prestigieuze designprijs van de German Design Council.

In het voorjaar van 2019 hebben we een nieuwe reeks designoplossingen gelanceerd die het mogelijk maken om een goede akoestiek en een gezond binnenklimaat te combineren met een onderscheidende uitstraling. Deze reeks is nu genomineerd voor de German Design Award 2020, die in februari dat jaar wordt uitgereikt.

De prijzen worden toegekend aan projecten en producten die een baanbrekende nieuwe bijdrage leveren aan het Duitse en internationale designlandschap.

“Vooral onder architecten zien we een groot potentieel in onze negen nieuwe designoplossingen, en de nominatie voor de prestigieuze prijs bevestigt dit alleen maar. Deze erkenning kan helpen de bekendheid van de oplossingen internationaal te vergroten ”, zegt Peer Leth, CEO van Troldtekt.

Het draait allemaal om het oppervlak

De nieuwe oplossingen moedigen architecten aan om hun eigen patronen en ritmes in het ontwerp te creëren - en individuele ontwerpen te variëren en te schalen. Het geeft hen grote vrijheid om vorm en functie in alle soorten gebouwen te harmoniseren.

De designoplossingen zijn in massa geproduceerd, gebaseerd op CNC-technologie. Dit betekent dat ze scherp geprijsd zijn. Alle oplossingen resulteren in plafonds of wanden die u ervaart als een grote samenhangende eenheid. Het gaat niet om het paneel, maar om het oppervlak.

Producten van Troldtekt hebben de German Design Award al drie keer eerder gewonnen. Meest recentelijk in 2019, toen ons akoestisch plafond met verborgen ventilatie tot de winnaars behoorde.

>> Bekijk onze reeks designoplossingen