Troldtekt te zien in de showroom van DGNB

24.04.2019

De bewezen focus van Troldtekt op duurzaam bouwen heeft geresulteerd in een prestigieuze positie op het hoofdkantoor van het Duitse DGNB in Stuttgart.

Op de BAU vakbeurs voor architectuur en bouwmaterialen in januari 2019 waren 42 Troldtekt baffles te zien aan de stand van Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen (DGNB). DGNB beheert de internationaal gerenommeerde DGNB-certificering voor duurzaam bouwen in Duitsland.

Een element van het concept van DGNB op de BAU-beurs was dat alle materialen achteraf moesten worden hergebruikt. DGNB heeft nu besloten om de 42 Troldtekt baffles opnieuw te gebruiken op een prominente plaats in hun Living Showroom op hun hoofdkantoor in Stuttgart.

DGNB ontvangt elk jaar meer dan 2000 bezoekers in hun Living Showroom. Bezoekers kunnen nu de Troldtekt baffles bekijken - geverfd in de officiële DGNB-kleur en met een CNC-gefreesd DGNB-logo.

Met hulp van Ramboll heeft Troldtekt grondig gedocumenteerd hoe onze akoestische oplossingen een positieve bijdrage kunnen leveren aan meer dan de helft van de punten in een DGNB-certificering.

>> Lees meer over de bijdrage van Troldtekt aan DGNB gecertificeerde constructie